Kilós gumigyűrű és széles postázó gumi

A postázó gumi gyűrű a gumifa nedvéből a latexből készül vulkanizálással. A postázó gumigyűrű tulajdonságait nagymértékben megszabja a latex minősége. A postás gumigyűrű esetén értelemszerűen lényeges az ár. Ha nagy mennyiségű felhasználásról van szó, nem mindegy, hogy egy kilógramm latex gumi gyűrű vagy éppen darabja mennyibe kerül. Ezt tudják a termék előállítással foglalkozó üzemek is, akiknek nap, mint nap, több ezer, vagy épp tízezer terméket kell csomagolniuk.

Az adalák anyagok csökkentik a gumigyűrű árát

Azért, hogy a postás gumigyűrű árát csökkentsék, adalékanyagokat adalékolnak hozzá, ami értelemszerűen rontja a minőségét is. Ahogy esik a postai gumigyűrű ára, úgy romlik a minősége is. A postás gumigyűrűk ára egyenes arányban van a minőségével. Így akár az árát látva is meghatározhatjuk a minőségét. A színes gumigyűrűk latex tartalma nem haladja meg a 70%-ot.

A postázó gumi öregedése

Ma már számtalan árucikk készül műgumiból, de a postázó gumi gyűrűt a napjainkban is latexből gyártják. Az előállítás után a postázó gumi tulajdonságai általában csak romlanak. Ezt nevezik öregedésnek. A napfény és a magas ózon tartalom meg a magas hőmérséklet elősegíti a postázó gumi gyűrű öregedését. Ezek együttes hatása nagyon felgyorsítja a folyamatot és a postázó gumi hamarosan elveszíti a rugalmasságát. Ezért a postázó gumi gyűrű helyes tárolása jelentősen meghatározza az élettartamát.

Gumigyűrű a csomagolóiparban

Számtalan kérdés oldódott meg a latex gumi feltalálása következtében. Az első gumigyűrűt 1845-ben szabadalmaztatta Stephen Perry. A széles ragasztószalag, a karton doboz és a csomagoló tasak mellett a gumigyűrű kiemelt helyet foglal el a csomagolási megoldások között. A gumi gyűrűt általában több termék ideiglenes összefogására használjuk. A postázó gumi gyűrű ára kilogrammban van meghatározva, de felhasználáskor a darabszám a fontos. A jó minőségű postázó gumi gyűrűt onnan lehet felismerni, hogy azonos súlyban több gumi gyűrű van, mint az összehasonlítási alap. A legtöbb postázó gumi gyűrűt Thaiföldön, Malajziában és Indonéziában gyártják.

 

csúzligumi postás gumi postai gumigyűrű postázó gumi gumigyűrű

1 vote. Average rating: 5.00 / 5.

Add a comment