Mit tartalmaz egy konferencia mappa?

Mi minden kell elférjen egy konferencia mappában?


És mi legyen benne? Először is egy jó toll és egy jó jegyzetfüzet. Bizonyára sokan tapasztalták, hogy ez bizony néha  kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy konferencián több eszközre lehet szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egyben legyen minden. A praktikum titka a számos tároló rekesz. A hatékonyságot tovább javíthatjuk oldaljelölőkkel. Fontos lehet, hogy ha bővül az anyag - vagy netán fogynak a dokumentumok - a mappa anyaga ezt kezelni tudja és ne nyújtson olyan képet, mint ami több éve használnak. Tartósságát tekintve a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Ideális munkaeszköz a konferencia mappa


Ha már konferencián vagyunk üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van rekesz a névjegynek és CD-nek, nálunk van a cég marketinganyaga esetleg digitális anyaga. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy spontán beszélgetés alkalmával is átnyújthatjuk vállalkozásunk prospektusát. Természetesen mi is kapunk ilyen anyagokat, CD-ket, ekkor tudjuk igazán értékelni a számos zsebet. Építészeknek, grafikusoknak, mérnököknek ideális munkaeszköz egy konferencia mappa.

Mini iroda amit bárhová magaddal vihetsz


Néha szükség van gémkapocsra, tixora, mini tűzőgépre, iratcsipeszre, zsebszámológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár egy mini irodát is beletehetünk. A konferencia mappa akkor is jól jön, ha nem áll rendelkezésre a közelünkben jegyzetelésre alkalmas felület, mivel a kemény borító ezt is pótolhatja. És nem utolsó sorban az sem hátrány, ha jól záródik a mappa és szállítás közben nem hullanak ki belőle a jegyzetek.

 

gumis mappa dosszié mappa konferencia mappa mini iroda

1 vote. Average rating: 5.00 / 5.

Add a comment