Csomagolás

Submit a website

Ragasztószalag - Csomagolóanyag

Ragasztószalag - Csomagolóanyag

Ragasztószalag. Csomagolóanyag Ragasztó szalag. Ragasztószalag ár. Barna és átlátszó ragasztószalag Csomagoló szalag. Széles ragasztószalag. Scotch Magic Tape Cellux Tixo Pentacolor Vibak Sintertop A ragasztószalag a csomagolástechnika egyik fontos területét képviseli. A ragasztószalag elsősorban dobozok lezárására használatos de alkalmas a csomagolóanyagok rögzítésére is. A hordozó alap általában polipropilén (PP) vagy PVC. A PP ragasztószalagok előnye a PVC ragasztószalagokkal szemben, hogy alacsonyabb ár mellett is tökéletes csomagolás végezhető el vele. A polipropilén ragasztószalagok hátránya, hogy mechanikai sérülés hatására tovább szakad. Az általánosan használt ragasztószalagok többnyire PP alaphordozóval készül, mivel az ár - érték aránya kiváló. A PVC hordozófólia egyik előnye, hogy a nehezebb kartonokat is lezárhatunk vele. A PVC ragasztószalag másik előnye, hogy mechanikai sérülés hatására a ragasztószalag nem szakad tovább, hátránya a magasabb ár és a felület jobb tapadása miatt jelentkező nehezebb felhordás.
Juta kötöző zsineg madzag kötözőspárga

Juta kötöző zsineg madzag kötözőspárga

A juta kötözőzsineg megfelelő helyettesítője a kenderzsinegeknek. A kötözőzsineg általános használatra olcsó és természetes kötözőanyag. A természetes alapanyagú juta kötözőzsineg a környezetvédelmi igényeknek teljes egészében megfelel, a természetben lebomló csomagolóanyag. A magas szakítószilárdságú és alacsony nyúlású juta kötöző zsinegek alkalmasak rögzítésre, kötözésre, csomagolásra, ipari és más technológiai felhasználásra. A kötözőzsineg felhasználási területe rendkívül széles, használják a háztartásban, a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban és egyéb ipari tevékenységek során.
Befőttes és postázó gumi gyűrű

Befőttes és postázó gumi gyűrű

Gumigyűrű 1 kilós és félkilós kiszerelésben. Latex gumigyűrű természetes gumiból. Átmérők 40, 60, 80 és 150 mm. Lapos postázó gumi két méretben zöld és sárga színben 1.2 mm vastagságban. A gumigyűrű ára nagymértékben függ a minőségétől és attól, hogy mennyi töltőanyagot tartalmaz a latex. A jó minőségű gumigyűrű úgy ismerhető fel, hogy egy kiló töltősúlyban több darab gumigyűrű van mint a kevésbé jó minőségű gumigyűrű esetében.
9 mm vago barkacskes sorjazo tapetavago kes sniccer penge toro snitzer

Sniccer - Snitzer - Szike - Tapétavágó kés

Olcsó ipari sorjázó kés sniccer. Akciós barkácskés árak. Vásároljon most snitzer-t és 12 tartalék pengét. Tapétavágó kések törhető pengével a mindig éles vágásért fém vezető sínnel. Barkácskés, sniccer Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas barkácskés ( sniccer ). Anyagában is erősített, fém megvezetővel szerelt műanyag házas sniccer. A penge 12 él - részből (szegmensből) áll. A sniccer végében pengetörő található.