Iroda

Submit a website

Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa műanyag vagy papír dosszié. Pólyás papír iratgyűjtő a4 mappa füzetbox irattároló dosszié fekete, kék, sárga, piros, zöld színben gumis mappa irattartó mappa dosszié. A gumis irattartó mappa előnye, hogy nem szükséges a lapokat tűzni vagy lyukasztani. A három pólya behajtásával a mappába helyezett iratok, dokumentumok nem csúsznak ki, így nem kell tartani azok elvesztésétől vagy sérülésétől.
Fémhálós papírkosár irodába fekete vagy ezüst

Fémhálós papírkosár irodába fekete vagy ezüst

A fekete fémhálós irodai szemetes kosár alapvetően a legtöbb iroda berendezéshez jól illeszkedik. A fémhálós szemetes kosár nagy előnye, hogy nem rozsdásodik. Kiválóan alkalmas párás környezetbe, a fürdőszobába, mint fürdőszobai szemetes. A fémhálónak köszönhetően a fém papírkosár kiválóan szellőzik, tisztítása könnyű. A fémhálós irodaszer család egyébként is igen népszerű az irodákban. Az egységes és korszerű megjelenésük eleganciát sugároz.
Fehér öntapadós nyomtatható etikett címke A4

Fehér öntapadós nyomtatható etikett címke A4

A munka számos területén felhasználható, általános címkézési feladatok ellátására is alkalmas, univerzális öntapadós etikett címke A4-es íven. A nagy fehérségű univerzális öntapadó etikett címkén nagyon jó nyomtatási eredményt érhetünk el, mivel 100%-ban kompatibilisek az irodában használt nyomtatókkal. Problémamentes (elakadásmentes) nyomtatás még a nagy sebességű nyomtatóknál is. A maximális nyomtató védelem érdekében az öntapadó etikett címke ragasztómentes lapszéllel készült. Most az általános célú etikett címke, a korábbihoz képest 60%-kal jobb tapadással rendelkezik. Kör alakú etikett címkék széles választéka áll rendelkezésre.
A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A lefűzhető genotherm, vagy hétköznapi nevén irattartó bugyi, polipropilénből készült műanyag iratvédő tasak, melyet a rendszeresen használt iratok tárolására, hatékony védelmére és rendszerezésére használunk. Az A4 méretű dokumentumok hosszabb távú, lyukasztás nélküli tárolására kiválóan alkalmas. Felül nyitott víztiszta vagy narancsos felületű lefűzhető genotherm. A szabványos 11 lefűzőlyuk teszi lehetővé, hogy bármilyen, gyűrűs és emelőkaros iratrendezőbe lefűzhető. Több vastagságban és felületi kialakításban is kapható.