Irodaszer

Submit a website

Ragasztószalag - Csomagolóanyag

Ragasztószalag - Csomagolóanyag

Ragasztószalag. Csomagolóanyag Ragasztó szalag. Ragasztószalag ár. Barna és átlátszó ragasztószalag Csomagoló szalag. Széles ragasztószalag. Scotch Magic Tape Cellux Tixo Pentacolor Vibak Sintertop A ragasztószalag a csomagolástechnika egyik fontos területét képviseli. A ragasztószalag elsősorban dobozok lezárására használatos de alkalmas a csomagolóanyagok rögzítésére is. A hordozó alap általában polipropilén (PP) vagy PVC. A PP ragasztószalagok előnye a PVC ragasztószalagokkal szemben, hogy alacsonyabb ár mellett is tökéletes csomagolás végezhető el vele. A polipropilén ragasztószalagok hátránya, hogy mechanikai sérülés hatására tovább szakad. Az általánosan használt ragasztószalagok többnyire PP alaphordozóval készül, mivel az ár - érték aránya kiváló. A PVC hordozófólia egyik előnye, hogy a nehezebb kartonokat is lezárhatunk vele. A PVC ragasztószalag másik előnye, hogy mechanikai sérülés hatására a ragasztószalag nem szakad tovább, hátránya a magasabb ár és a felület jobb tapadása miatt jelentkező nehezebb felhordás.
Fém pénzkazetta műanyag aprópénz tartó tálcával

Fém pénzkazetta műanyag aprópénz tartó tálcával

Pénzkazetta 4 méretben 6 színben és kétféle felépítésben. A klasszikus szögletes doboz mellett létezik egy dizájnos kerekített változat is. Mindegyik változat cilinder zárral zárható 2 darab gyári kulccsal. A modern változat fekete, piros és kék színben elérhető, míg a hagyományos termék színei fehér, szürke, kék, piros, zöld és fekete.
Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa műanyag vagy papír dosszié. Pólyás papír iratgyűjtő a4 mappa füzetbox irattároló dosszié fekete, kék, sárga, piros, zöld színben gumis mappa irattartó mappa dosszié. A gumis irattartó mappa előnye, hogy nem szükséges a lapokat tűzni vagy lyukasztani. A három pólya behajtásával a mappába helyezett iratok, dokumentumok nem csúsznak ki, így nem kell tartani azok elvesztésétől vagy sérülésétől.
Fémhálós papírkosár irodába fekete vagy ezüst

Fémhálós papírkosár irodába fekete vagy ezüst

A fekete fémhálós irodai szemetes kosár alapvetően a legtöbb iroda berendezéshez jól illeszkedik. A fémhálós szemetes kosár nagy előnye, hogy nem rozsdásodik. Kiválóan alkalmas párás környezetbe, a fürdőszobába, mint fürdőszobai szemetes. A fémhálónak köszönhetően a fém papírkosár kiválóan szellőzik, tisztítása könnyű. A fémhálós irodaszer család egyébként is igen népszerű az irodákban. Az egységes és korszerű megjelenésük eleganciát sugároz.
A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A lefűzhető genotherm, vagy hétköznapi nevén irattartó bugyi, polipropilénből készült műanyag iratvédő tasak, melyet a rendszeresen használt iratok tárolására, hatékony védelmére és rendszerezésére használunk. Az A4 méretű dokumentumok hosszabb távú, lyukasztás nélküli tárolására kiválóan alkalmas. Felül nyitott víztiszta vagy narancsos felületű lefűzhető genotherm. A szabványos 11 lefűzőlyuk teszi lehetővé, hogy bármilyen, gyűrűs és emelőkaros iratrendezőbe lefűzhető. Több vastagságban és felületi kialakításban is kapható.