Katalógus

Linkkatalógus

Submit a website


Latest websites added

A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A lefűzhető genotherm, vagy hétköznapi nevén irattartó bugyi, polipropilénből készült műanyag iratvédő tasak, melyet a rendszeresen használt iratok tárolására, hatékony védelmére és rendszerezésére használunk. Az A4 méretű dokumentumok hosszabb távú, lyukasztás nélküli tárolására kiválóan alkalmas. Felül nyitott víztiszta vagy narancsos felületű lefűzhető genotherm. A szabványos 11 lefűzőlyuk teszi lehetővé, hogy bármilyen, gyűrűs és emelőkaros iratrendezőbe lefűzhető. Több vastagságban és felületi kialakításban is kapható.
Fémhálós papírkosár irodába fekete vagy ezüst

Fémhálós papírkosár irodába fekete vagy ezüst

A fekete fémhálós irodai szemetes kosár alapvetően a legtöbb iroda berendezéshez jól illeszkedik. A fémhálós szemetes kosár nagy előnye, hogy nem rozsdásodik. Kiválóan alkalmas párás környezetbe, a fürdőszobába, mint fürdőszobai szemetes. A fémhálónak köszönhetően a fém papírkosár kiválóan szellőzik, tisztítása könnyű. A fémhálós irodaszer család egyébként is igen népszerű az irodákban. Az egységes és korszerű megjelenésük eleganciát sugároz.
Kör alakú etikett címke A4 íven fehér CD körcímke

Kör alakú etikett címke A4 íven fehér CD körcímke

A nyomtatható CD etikett címkék iránti igény egyidős az írható CD megjelenésével. Ki nem szeretne saját egyedi matricát a saját maga összeállított és megírt Cd-jére. Mindegyik kör alakú címke A4-es íven kapható ezért bármilyen nyomtatóba alkalmas. Nyomtathatunk lézer vagy tintasugaras nyomtatóval is, de akár fénymásolóban is használhatjuk őket. Körcímkéből széles a választék, úgy méretben mint színben is. A kör alakú címke méretek 14 mm-től kezdődnek egészen 60 mm-ig. A CD matricákból kettő darab fér egy A4 lapra.
Fém pénzkazetta műanyag aprópénz tartó tálcával

Fém pénzkazetta műanyag aprópénz tartó tálcával

Pénzkazetta 4 méretben 6 színben és kétféle felépítésben. A klasszikus szögletes doboz mellett létezik egy dizájnos kerekített változat is. Mindegyik változat cilinder zárral zárható 2 darab gyári kulccsal. A modern változat fekete, piros és kék színben elérhető, míg a hagyományos termék színei fehér, szürke, kék, piros, zöld és fekete.
Befőttes és postázó gumi gyűrű

Befőttes és postázó gumi gyűrű

Gumigyűrű 1 kilós és félkilós kiszerelésben. Latex gumigyűrű természetes gumiból. Átmérők 40, 60, 80 és 150 mm. Lapos postázó gumi két méretben zöld és sárga színben 1.2 mm vastagságban. A gumigyűrű ára nagymértékben függ a minőségétől és attól, hogy mennyi töltőanyagot tartalmaz a latex. A jó minőségű gumigyűrű úgy ismerhető fel, hogy egy kiló töltősúlyban több darab gumigyűrű van mint a kevésbé jó minőségű gumigyűrű esetében.
Fehér öntapadós nyomtatható etikett címke A4

Fehér öntapadós nyomtatható etikett címke A4

A munka számos területén felhasználható, általános címkézési feladatok ellátására is alkalmas, univerzális öntapadós etikett címke A4-es íven. A nagy fehérségű univerzális öntapadó etikett címkén nagyon jó nyomtatási eredményt érhetünk el, mivel 100%-ban kompatibilisek az irodában használt nyomtatókkal. Problémamentes (elakadásmentes) nyomtatás még a nagy sebességű nyomtatóknál is. A maximális nyomtató védelem érdekében az öntapadó etikett címke ragasztómentes lapszéllel készült. Most az általános célú etikett címke, a korábbihoz képest 60%-kal jobb tapadással rendelkezik. Kör alakú etikett címkék széles választéka áll rendelkezésre.
Etikett címkék és méretek A4 íven fehér

Etikett címkék és méretek A4 íven fehér

Nyomtatható etikett címke A/4 méretek Az etikett címkék minden típusú hagyományos nyomtatóval és fénymásolóval nyomtathatók, adagolásuk és a nyomtatón való áthaladásuk problémamentes. A Rayfilm Everyday etikett címke ár-érték aránya kiváló. A Rayfilm etikett címkék a magas minőségi követelményeknek is megfelelnek. Széles választék áll rendelkezésre fóliákból és öntapadó etikett címkékből. A kör alakú etikett címkék többféle méretben kaphatók 20 íves csomagolásban.
Nyomtatható öntapadós fehér etikett címkék

Nyomtatható öntapadós fehér etikett címkék

Az etikett címkék minden típusú hagyományos nyomtatóval és fénymásolóval nyomtathatók, adagolásuk és a nyomtatón való áthaladásuk problémamentes. A Rayfilm Everyday etikett címkék ár-érték aránya kiváló. Többféle kiszerelésben kapható. Kör alakú etikett címkék különböző átmérővel 20 íves kiszerelésben.
Öntapadó etikett címke A4

Öntapadó etikett címke A4

Öntapadós etikett címke íves A4 etikett címkék méretek. Etikett címke méretek íves öntapadós címke A4 etikett címke papír etikett címke méret. Öntapadós címkék Öntapadós etikett címke íves A4 etikett címkék méretek Az etikett címkék minden típusú hagyományos nyomtatóval és fénymásolóval nyomtathatók, adagolásuk és a nyomtatón való áthaladásuk problémamentes. Etikett címkék a magas minőségi követelményeknek is megfelelnek. Széles választék áll rendelkezésre fóliákból és öntapadó etikett címkékből. Az etikett címkék 20, 100 vagy 1000 íves kiszerelésben kerülnek forgalomba.
Technokol Rapid univerzális gyorsragasztó

Technokol Rapid univerzális gyorsragasztó

A piros tubusos Technokol Rapid univerzális gyorsragasztó aceton bázisú. A zöld tubusos Technokol Rapid környezetbarát univerzális ragasztó etanol (etil-alkohol) bázisú. Minkét típus kapható 60 grammos és 35 grammos kiszerelésben is.
Vízfestékek Nebuló Faber Castell Creative Ico süni Adel

Vízfestékek Nebuló Faber Castell Creative Ico süni Adel

Ico süni - Kis gombos vízfesték készlet 12 darabos - Akvarell festék - Koh I Noor Kis gombos ( 22 mm átmérőjű ) Ico süni vízfesték, 12 darabos vízfesték készlet. A hat alapszínen kívül (fekete, kék, piros, zöld, sárga, barna), hat jól keverhető élénk szín. Nagy gombos vízfesték készlet 12 darabos 2 ecsettel - Akvarell festék Nagy gombos ( 30 mm átmérőjű ) vízfesték, 12 darabos vízfesték készlet. A vízfesték doboza 2 darab fanyelű ecsetet is tartalmaz. Az egyik lapos ecset a másik egy vékony hegyes ecset. Nagygombos vízfesték készlet 12 darabos, ecsettel - Akvarell festék - Adel 932 Nagy gombos ( 30 mm átmérőjű ) vízfesték, 12 darabos vízfesték készlet. A vízfesték doboza 1 darab fanyelű 6-os méretű hegyes ecsetet is tartalmaz.
Patronos iskolai töltőtoll iskolába

Patronos iskolai töltőtoll iskolába

Iskolai töltőtoll - Patronos toll Klasszikus töltőtoll, patronos 2 darab tintapatronnal. A töltőtoll patron a töltőtoll belsejében található, fordított pozícióban. A töltőtoll szétcsavarása után a tinta patront megfordítva, ütközésig belenyomjuk a töltőtoll belsejébe. Töltőtoll - Patronos toll Klasszikus patronos töltőtoll, 2 darab tintapatronnal. Bliszter kártyán. Patronos toll, töltőtoll - Stilo virágmintás zöld Klasszikus patronos töltőtoll egy darab töltőtoll tinta patronnal. A töltőtoll patron a töltőtoll belsejében található, fordított pozícióban.
Truly 837a 12 digites szamjegyes asztali nagy szamologep

Truly 837A nagy számológép

12 digites (számjegyes) nagy asztali számológép döntött, nagyméretű egysoros LCD kijelzõvel. Áramellátás: LR 1131C elem + napelem. automatikus kikapcsolás [10 perc] összeadás [+] kivonás [-] szorzás [×} osztás [÷] duplanulla [00] visszatörlő gomb [→] százalékszámítás [%] haszon (árrés) számítás [MU] memória [MRC] [M-] [M+] előjel váltás [+/-] tizedes vessző [,]
9 mm vago barkacskes sorjazo tapetavago kes sniccer penge toro snitzer

Sniccer - Snitzer - Szike - Tapétavágó kés

Olcsó ipari sorjázó kés sniccer. Akciós barkácskés árak. Vásároljon most snitzer-t és 12 tartalék pengét. Tapétavágó kések törhető pengével a mindig éles vágásért fém vezető sínnel. Barkácskés, sniccer Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas barkácskés ( sniccer ). Anyagában is erősített, fém megvezetővel szerelt műanyag házas sniccer. A penge 12 él - részből (szegmensből) áll. A sniccer végében pengetörő található.
Juta kötöző zsineg madzag kötözőspárga

Juta kötöző zsineg madzag kötözőspárga

A juta kötözőzsineg megfelelő helyettesítője a kenderzsinegeknek. A kötözőzsineg általános használatra olcsó és természetes kötözőanyag. A természetes alapanyagú juta kötözőzsineg a környezetvédelmi igényeknek teljes egészében megfelel, a természetben lebomló csomagolóanyag. A magas szakítószilárdságú és alacsony nyúlású juta kötöző zsinegek alkalmasak rögzítésre, kötözésre, csomagolásra, ipari és más technológiai felhasználásra. A kötözőzsineg felhasználási területe rendkívül széles, használják a háztartásban, a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban és egyéb ipari tevékenységek során.
Fellowes irodai és otthoni iratmegsemmisítő

Fellowes irodai és otthoni iratmegsemmisítő

Ideális kis irodai használatra, egy felhasználó számára, személyes, alkalmankénti használatra. SafeSense® technológia. Alkalmas papír, tűzőkapocs, kis gémkapocs és hitelkártya megsemmisítésére.
Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa műanyag vagy papír dosszié. Pólyás papír iratgyűjtő a4 mappa füzetbox irattároló dosszié fekete, kék, sárga, piros, zöld színben gumis mappa irattartó mappa dosszié. A gumis irattartó mappa előnye, hogy nem szükséges a lapokat tűzni vagy lyukasztani. A három pólya behajtásával a mappába helyezett iratok, dokumentumok nem csúsznak ki, így nem kell tartani azok elvesztésétől vagy sérülésétől.