Irodatechnika

Submit a website

Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa

Gumis irattartó mappa műanyag vagy papír dosszié. Pólyás papír iratgyűjtő a4 mappa füzetbox irattároló dosszié fekete, kék, sárga, piros, zöld színben gumis mappa irattartó mappa dosszié. A gumis irattartó mappa előnye, hogy nem szükséges a lapokat tűzni vagy lyukasztani. A három pólya behajtásával a mappába helyezett iratok, dokumentumok nem csúsznak ki, így nem kell tartani azok elvesztésétől vagy sérülésétől.
Öntapadó etikett címke A4

Öntapadó etikett címke A4

Öntapadós etikett címke íves A4 etikett címkék méretek. Etikett címke méretek íves öntapadós címke A4 etikett címke papír etikett címke méret. Öntapadós címkék Öntapadós etikett címke íves A4 etikett címkék méretek Az etikett címkék minden típusú hagyományos nyomtatóval és fénymásolóval nyomtathatók, adagolásuk és a nyomtatón való áthaladásuk problémamentes. Etikett címkék a magas minőségi követelményeknek is megfelelnek. Széles választék áll rendelkezésre fóliákból és öntapadó etikett címkékből. Az etikett címkék 20, 100 vagy 1000 íves kiszerelésben kerülnek forgalomba.
Fehér öntapadós nyomtatható etikett címke A4

Fehér öntapadós nyomtatható etikett címke A4

A munka számos területén felhasználható, általános címkézési feladatok ellátására is alkalmas, univerzális öntapadós etikett címke A4-es íven. A nagy fehérségű univerzális öntapadó etikett címkén nagyon jó nyomtatási eredményt érhetünk el, mivel 100%-ban kompatibilisek az irodában használt nyomtatókkal. Problémamentes (elakadásmentes) nyomtatás még a nagy sebességű nyomtatóknál is. A maximális nyomtató védelem érdekében az öntapadó etikett címke ragasztómentes lapszéllel készült. Most az általános célú etikett címke, a korábbihoz képest 60%-kal jobb tapadással rendelkezik. Kör alakú etikett címkék széles választéka áll rendelkezésre.
Nyomtatható öntapadós fehér etikett címkék

Nyomtatható öntapadós fehér etikett címkék

Az etikett címkék minden típusú hagyományos nyomtatóval és fénymásolóval nyomtathatók, adagolásuk és a nyomtatón való áthaladásuk problémamentes. A Rayfilm Everyday etikett címkék ár-érték aránya kiváló. Többféle kiszerelésben kapható. Kör alakú etikett címkék különböző átmérővel 20 íves kiszerelésben.
Etikett címkék és méretek A4 íven fehér

Etikett címkék és méretek A4 íven fehér

Nyomtatható etikett címke A/4 méretek Az etikett címkék minden típusú hagyományos nyomtatóval és fénymásolóval nyomtathatók, adagolásuk és a nyomtatón való áthaladásuk problémamentes. A Rayfilm Everyday etikett címke ár-érték aránya kiváló. A Rayfilm etikett címkék a magas minőségi követelményeknek is megfelelnek. Széles választék áll rendelkezésre fóliákból és öntapadó etikett címkékből. A kör alakú etikett címkék többféle méretben kaphatók 20 íves csomagolásban.
Kör alakú etikett címke A4 íven fehér CD körcímke

Kör alakú etikett címke A4 íven fehér CD körcímke

A nyomtatható CD etikett címkék iránti igény egyidős az írható CD megjelenésével. Ki nem szeretne saját egyedi matricát a saját maga összeállított és megírt Cd-jére. Mindegyik kör alakú címke A4-es íven kapható ezért bármilyen nyomtatóba alkalmas. Nyomtathatunk lézer vagy tintasugaras nyomtatóval is, de akár fénymásolóban is használhatjuk őket. Körcímkéből széles a választék, úgy méretben mint színben is. A kör alakú címke méretek 14 mm-től kezdődnek egészen 60 mm-ig. A CD matricákból kettő darab fér egy A4 lapra.
Fellowes irodai és otthoni iratmegsemmisítő

Fellowes irodai és otthoni iratmegsemmisítő

Ideális kis irodai használatra, egy felhasználó számára, személyes, alkalmankénti használatra. SafeSense® technológia. Alkalmas papír, tűzőkapocs, kis gémkapocs és hitelkártya megsemmisítésére.
A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A4 iratvédő tasak lefűzhető genotherm

A lefűzhető genotherm, vagy hétköznapi nevén irattartó bugyi, polipropilénből készült műanyag iratvédő tasak, melyet a rendszeresen használt iratok tárolására, hatékony védelmére és rendszerezésére használunk. Az A4 méretű dokumentumok hosszabb távú, lyukasztás nélküli tárolására kiválóan alkalmas. Felül nyitott víztiszta vagy narancsos felületű lefűzhető genotherm. A szabványos 11 lefűzőlyuk teszi lehetővé, hogy bármilyen, gyűrűs és emelőkaros iratrendezőbe lefűzhető. Több vastagságban és felületi kialakításban is kapható.